Zamknij
INFORMACJE

Najnowsze oferty pracy w INALCA POLAND!

Materiał zewnętrzny + 09:12, 06.06.2025 Aktualizacja: 10:19, 10.06.2025

INALCA POLAND Sp. z o. o. wchodzi w skład Grupy Cremonini - europejskiego lidera w produkcji i przetwórstwie mięsa wołowego, który od 60 lat wyznacza najwyższe standardy w przemyśle mięsnym na całym świecie.  Jesteśmy nowoczesną i dynamicznie rozwijającą się firmą. Odważnie patrzymy w przyszłość, pamiętamy jednak o korzeniach i kontynuujemy wypracowane przez lata dobre praktyki, zapoczątkowane w naszej firmie macierzystej. Zintegrowany łańcuch dostaw i zrównoważony rozwój firmy to fundamenty, na których wyrosła nasza marka i na których opieramy swoją codzienną działalność. Bardzo ważne są dla nas relacje z pracownikami – zapewniamy im nie tylko stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, ale także przyjazną atmosferę pracy w międzynarodowym środowisku. Dbamy o rozwój zawodowy naszych pracowników i oferujemy dodatkowe benefity. Nasza firma dynamicznie się rozwija, dlatego poszukujemy pracowników na stanowiska:

 

Kontroler Jakości

Twój zakres obowiązków:
•    przeprowadzanie kontroli/audytów sanitarnych zakładu
•    wykonywanie testów weryfikacyjnych oraz kontrola parametrów procesu
•    pobieranie próbek do analiz
•    monitorowanie i weryfikowanie krytycznych punktów kontrolnych
•    nadzór nad przestrzeganiem zasad GMP, GHP i SSOP
•    dokumentowanie i wdrażanie działań korygujących i prewencyjnych
•    udział w przygotowywaniu i weryfikowaniu dokumentacji

Nasze wymagania:
•    zdolności interpersonalne: komunikatywność, asertywność, umiejętność pracy samodzielnej oraz w zespole
•    umiejętność analitycznego myślenia
•    praktyczna znajomość pakietu MS Office (Word, Excel i PowerPoint)

Mile widziane:
•    wykształcenie wyższe – mile widziane w zakresie technologii żywności lub biotechnologii
•    znajomość języka angielskiego umożliwiająca komunikację
•    doświadczenie w firmie produkcyjnej z branży mięsnej

 

Młodszy Specjalista/Specjalista ds. Kontroli Jakości

Twój zakres obowiązków:
•    przeprowadzanie inspekcji sanitarnych zakładu
•    wykonywanie testów weryfikacyjnych
•    kontrola procesu produkcyjnego
•    przygotowanie i realizacja planów pobierania próbek do badań, analizowanie wyników badań
•    doskonalenie i nadzorowanie dokumentacji jakościowej w ramach utrzymywanych w organizacji systemów
•    monitorowanie i weryfikowanie krytycznych punktów kontrolnych
•    nadzór nad przestrzeganiem zasad GMP, GHP i SSOP
•    analiza przyczyn reklamacji, niezgodności, incydentów, dokumentowanie i wdrażanie działań korygujących i prewencyjnych
•    szkolenie pracowników
•    nadzór, monitorowanie oraz przeprowadzanie czynności kontrolno-pomiarowych na poszczególnych etapach produkcji

Nasze wymagania:
•    wykształcenie wyższe – mile widziane w zakresie technologii żywności lub biotechnologii
•    doświadczenie w pracy z normami i systemami jakościowymi
•    zdolności interpersonalne: komunikatywność, asertywność, umiejętność pracy samodzielnej oraz w zespole
•    umiejętność analitycznego myślenia
•    znajomość języka angielskiego umożliwiająca komunikację
•    otwartość na wyjazdy służbowe
•    praktyczna znajomość pakietu MS Office (Word, Excel i PowerPoint)

Mile widziane:
•    doświadczenie w firmie produkcyjnej z branży mięsnej
•    znajomość języka włoskiego
•    uprawnienia audytora wewnętrznego systemów ISO
 

Młodszy Pracownik Produkcji/ Pracownik Produkcji

Twój zakres obowiązków:
•    wykonywanie czynności pomocniczych z zakresu uboju, produkcji mięsnej, pakowania i obiegu produktów 
•    wykonywanie czynności pomocniczych związanych z oczyszczaniem i obróbką elementów w mięsie rzeźnym i jego częściach
•    dbanie o ciągłość produkcji
•    przestrzeganie zasad i procedur obowiązujących u Pracodawcy dotyczących wymagań w zakresie procesów produkcyjnych i okołoprodukcyjnych
•    przygotowanie, oraz dbałość o utrzymywanie porządku na stanowisku pracy na każdym etapie pracy oraz po zakończeniu pracy
•    przestrzeganie procedur jakościowych i 

Nasze wymagania:
•    podstawowe zdolności manualne
•    dyspozycyjność, motywacja i chęć do pracy
•    umiejętność pracy w zespole
•    chęć do nauki i zdobywania nowych kwalifikacji
•    komunikatywność, rzetelność, sumienność oraz dobra organizacja pracy
•    aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych dopuszczającą do kontaktu z żywnością (Sanepid) lub gotowość do jej wyrobienia

Mile widziane:
•    doświadczenie w pracy w zakładzie mięsnym 
•    uprawnienia na wózki widłowe
 

Elektromechanik

Twój zakres obowiązków:
•    wykonywanie przeglądów technicznych instalacji oraz urządzeń mechanicznych
•    przeglądy i kontrola stanu technicznego instalacji, maszyn i urządzeń
•    diagnostyka maszyn i usuwanie awarii elektrycznych oraz mechanicznych
•    montaż instalacji oraz urządzeń zgodnie z dokumentacją techniczną oraz ich uruchamianie
•    utrzymanie ciągłości produkcji
•    udział w analizowaniu przyczyn awarii i podejmowaniu działań prewencyjnych

Nasze wymagania:
•    wykształcenie zawodowe, techniczne lub wyższe o specjalności mechanik, elektronik, elektrotechnik, elektromechanik
•    ważne uprawnienia SEP (elektryk grupa G1 – 1kV)
•    umiejętności rzemieślnicze i manualne
•    umiejętność samodzielnego podejmowania decyzji
•    umiejętność pracy w zespole
•    odpowiedzialność, sumienność, punktualność i precyzyjność
•    gotowość do podjęcia pracy zmianowej

Mile widziane:
•    doświadczenie w zakresie hydrauliki lub elektryki
•    uprawnienia spawalnicze kat. MMA
•    uprawnienia UDT na wózki widłowe lub podesty ruchome
•    praktyczna znajomość języka angielskiego na poziomie B1

 

Automatyk

Twój zakres obowiązków:
•    usuwanie bieżących awarii/usterek systemów automatyki przemysłowej,
•    wykonywanie bieżących i planowych przeglądów rozdzielnic sterowniczych i elektrycznych,
•    kontrola i sprawdzanie poprawnego działania elementów automatyki przemysłowej w układach sterowania urządzeń i linii produkcyjnych, central wentylacyjnych m.in - przekaźniki, czujniki indukcyjne, fotoelektryczne, enkodery, falowniki, elementy automatyki zabezpieczenia przed przepięciami itp
•    utrzymanie w ruchu zautomatyzowanych linii produkcyjnych i magazynowych,
•    optymalizacja procesu produkcyjnego
•    udział w analizowaniu przyczyn awarii i podejmowaniu działań prewencyjnych
•    przestrzeganie procedur jakościowych i zasad bezpieczeństwa

Nasze wymagania:
•    wykształcenie kierunkowe o specjalności: automatyk, elektryk, elektronik, 
•    znajomość obsługi sterowników PLC-Siemens S-7 1500 w środowisku TIA PORTAL
•    umiejętność czytania schematów elektrycznych
•    uprawnienia SEP grupy G1 do 1kV w zakresie obsługi, konserwacji, montażu, remontu
•    umiejętność samodzielnego podejmowania decyzji, odpowiedzialność i sumienność
•    umiejętność pracy w zespole
•    gotowość do podjęcia pracy zmianowej

Mile widziane:
•    doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
•    praktyczna znajomość języka angielskiego na poziomie B1

 

Pracownik Działu Transportu i Logistyki

Twój zakres obowiązków:
•    awizowanie i koordynowanie procesu załadunku produktów
•    wystawienie dokumentów wysyłkowych w transporcie krajowym i zagranicznym
•    nadzór nad obiegiem dokumentów transportowych
•    rozliczanie kosztów transportowych

Nasze wymagania:
•    umiejętność pracy pod presją czasu
•    skrupulatność w powiężonych obowiązkach
•    dobra organizacja czasu pracy
•    praktyczna znajomość pakietu MS Office (Word, Excel)
•    zdolności interpersonalne: komunikatywność, asertywność, umiejętność pracy samodzielnej oraz w zespole 

Mile widziane:
•    znajomość języka angielskiego lub włoskiego umożliwiająca komunikację
•    doświadczenie w firmie produkcyjnej z branży mięsnej

 

Specjalista ds. Projektów Badawczo Rozwojowych (R&D)

Twój zakres obowiązków:
•    prowadzenie działań badawczo-rozwojowych R&D mających na celu opracowanie i wdrożenie nowych technologii oraz innowacyjnych rozwiązań
•    analiza i inicjowanie zmian mających na celu poprawę efektywności i jakości procesów technologicznych
•    współpraca z innymi działami w celu przepływu  informacji o nowych projektach R&D i specyfikacjach produktów w celu optymalizacji procesów w ramach realizowanych projektów
•    rekomendowanie modyfikacji istniejących produktów i linii technologicznych, aby zapewnić płynne przepływy i zrównoważoną jakość dla nowych produktów
•    tworzenie i uzupełnianie wewnętrznej bazy materiałów dla testów
•    walidowanie właściwości produktu
•    opracowywanie nowych receptur produktów zgodnie z określonymi standardami żywieniowymi i wymaganiami dotyczącymi norm ich etykietowania
•    przeprowadzanie testów dla nowych i istniejących linii produktów, walidowanie materiałów opakowaniowych 
•    tworzenie specyfikacji surowców 
•    tworzenie dokumentacji projektowej, procedur i dokumentów 

Nasze wymagania:
•    wykształcenie: Magister Inżynier w Naukach o Żywności lub Technologii Żywności 
•    minimum 3 letnie doświadczenie w pracy z projektami badawczo rozwojowymi, na takim samym lub podobnym stanowisku
•    znajomość języka angielskiego lub włoskiego na poziomie zaawansowanym (C1)
•    bardzo dobra znajomość pakietu MS Office (PowerPoint, Excel, Word)
•    komunikatywność i umiejętność pracy w zespole
•    doskonała organizacja pracy, odpowiedzialność i wysoka samodyscyplina
 

Oferujemy:

•    atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do posiadanego doświadczenia, umiejętności i kompetencji
•    stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
•    realne możliwości rozwoju zawodowego- u nas możesz awansować i zdobywać nowe umiejętności
•    program szkoleń wewnętrznych i zewnętrznych 
•    pracę w prężnie rozwijającej się firmie
•    system premiowy
•    miłą i przyjazną atmosferę pracy 

Benefity:

•    prywatna opieka medyczna
•    możliwość przystąpienia do grupowego ubezpieczenia na życie
•    posiłek regeneracyjny
•    nauka języków obcych dla każdego pracownika oraz dowolnie wybranej osoby
•    kursy i szkolenia
•    firmowa drużyna sportowa
•    wyjazdy szkoleniowo-integracyjne
•    bezpieczny bezpłatny parking
•    automaty z napojami i przekąskami
•    prezenty okolicznościowe
•    imprezy integracyjne
 

Dołącz do nas wysyłając CV na adres: [email protected] 
Więcej informacji o aktualnych rekrutacjach możesz uzyskać telefonicznie: 22 173 51 07571 799 004  

Miejsce pracy: ul. Henryka Sienkiewicza 74 - 09-110 Sochocin 
 

(Artykuł sponsorowany)
Nie przegap żadnego newsa, zaobserwuj nas na
GOOGLE NEWS
facebookFacebook
twitter
wykopWykop

OSTATNIE KOMENTARZE

0%